Pulpe de pui la capac

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 25 Feb 2010 | 5295 vizualizari

 

o RETETA PRELUATA DE LA TEO'S KITCHEN

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • condimente
  • apa
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la capac:

O cratita se umple pana la jumatate cu apa, apoi se foloseste capacul potrivit ei, decat ca se pune pe dos (deci cu manerul in cratita).Pe capac se pun pulpele, una langa alta, se stropesc cu o cana de apa si cu putin ulei, se condimenteaza si se dau la cuptor pana se rumenesc.Am servit cu tortilla.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]