Pulpe de pui la cuptor

de LUK in Pui, 28 Noi 2010 | 3967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 ceapa mica
  • sare,piper,boia-dupa gust
  • 12 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor:

Pulpele se cresteaza si se impaneaza cu cate 3 catei de usturoi fiecare.Se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-un vas iena se pun 3 linguri de ulei.Se aseaza pulpele in tava iar in mijloc se pune ceapa intreaga,curatata si spalata in prealabil.Se pun in cuptorul preincalzit la 180de grade(sau la foc mare pentru cuptoarele care nu afiseaza temperatura) pentru aproximativ o ora pana cand sunt rumenite .

TIPS-URI

1

Se poate servi cu piure de cartofi sau cu cartofi aurii la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

LUK 1

07.12.2010, 00:27

Stabilim.Noi facem pulpele tu aduci desertul

amy_ctin 1

07.12.2010, 15:15

Si noi vrem!!!! Noi ce sa aduce? Pofta e suficienta?

LUK 1

07.12.2010, 22:23

Da da...e suficienta..sa creasca bebele mare(repetam si tortul amandina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu plante aromatice si sos gulas