Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure

de COSTEO in Pui, 27 Apr 2013 | 20477 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 500 ml bere
  • 6 catei usturoi
  • 1 ardei (rosu sau verde).
  • cimbru
  • condimente granulate
  • ulei
  • sare
  • piper

pentru piure

  • 500 gr cartofi
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingurita sare
  • maghiran
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure:

Pulpele se curata bine se spala apoi le crestam iar in crestaturile facute  punem niste feliute de usturoi si ardel rosu (sau verde)

Frecam pulpele cu sare,piper cimbru,condimente granulate.

Intr-o tava unsa cu ulei punem pulpele la cuptor pt 15 minute pe o parte si 15 minute pe cealalta parte pentru a se rumeni.

Dupa jumatate de ora adaugam  bere si lasam la 180 grade pentru 45 minute.

Piure de cartofi

Se curata cartofii,se taie sferturi si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare ,la foc potrivit

Se scurg ,se maruntesc fin( se dau printr-o sita) cat sunt inca  fierbinti,se amesteca cu untul,putin cate putin, se bat pana piureul devine o crema spumoasa,apoi i se adauga laptele fierbinte,tot putin cate putin.

Potrivim de sare.Piureul se prepara  cu putin timp inainte de a se servi la masa

In caz ca s-a pregatit mai inainte ,putem pastra piureul cald punand cratita deasupra unui vas cu apa fierbinte,iar deasupra punem putin lapte  pentru a nu se prinde crusta

Se tine acoperit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu bere si cartofi piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

adry88 1

28.04.2013, 15:22

yammy!

COSTEO 1

28.04.2013, 16:52

Multumesc de apreciri!

dariadeea 1

30.05.2013, 09:28

trebuie sa fac si eu reteta asta cu bere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

ieri la 22:24

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

Biscuiți brownie - Gustul delicios care te cucerește

pe 11.12 la 10:46

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]