Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii

de Raisha in Pui, 25 Mai 2015 | 23372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 6 ciocanele de pui
  • - 2 kg de cartofi
  • - 1 conserva rosii cubulete 400 g
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - 2 cepe
  • - 3 catei de usturoi
  • - 1 lingurita cimbru
  • - sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii:

Pentru aceasta mancare vom avea nevoie de cartofi pe care ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete. Ungem o tava cu ulei si asezam cartofii in ea si ii asezonam cu sare. Separat intr-o tigaie punem ceapa la calit cu putin ulei si o cescuta cu apa. Dupa cateva minute adaugam si usturoiul taiat marut. Dupa ce s-au calit, adaugam conserva de rosii si pasta de tomate. Amestecam usor, condimentam cu sare si cimbru si lasam cateva minute pe foc. Luam de pe foc si turnam acest sos format peste cartofii din tava. Amestecam bine sa cuprinda toti cartofii din tava si adaugam o cescuta cu apa. Deasupra asezam ciocanelele de pui condimentate cu sare si cimbru. Dam tava la cuptor pentru aproape o ora si jumatate, dar din cand in cand mai adaugam putina apa in tava pentru a nu se arde cartofii. Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca putin si servim.

Va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor cu cartofi si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume pe pat de cus cus