Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 8 Iun 2010 | 9016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .4 pulpe de pui
  • .3-4 catei de usturoi
  • .1 fir usturoi verde
  • .sucul de la o lamaie
  • .cimbru
  • .boia dulce/iute(dupa preferinta)
  • .ulei de masline
  • .sare,piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie:

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o lamaie,uleiul de masline,cimbrul,boiaua, usturoiul pisat,sare ,piper.Pulpele se lasa in acest sos la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde ,se aseaza intr-o tava si se rastoarna peste ele sosul .Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa.Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.

Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie, mustar si miere