Pulpe de pui pane la cuptor

de rivka in Pui, 7 Dec 2009 | 21428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • condimente pt pui
  • sare
  • piper
  • curry indian
  • ulei masline
  • 3 oua
  • faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pane la cuptor:

Pulpele de pui se lasa in apa cu sare cca 30 minute, se curata de pielite(se lasa putin de grasime pe ele nu se taie grasimea jos de tot se va topi la copt oricum) se spala, se taie pe mijloc in 2 si se stropesc cu cca 3-4 linguri de ulei masline si condimente pt pui, sare, piper, curry indian.Se bat cele 3 oua cu furculita si eventual impreuna cu condimente dupa gust.

Intr-o punga se pune faina alba, in alta pesmet.

Se introduc jumatatile de pulpe in punga cu faina alba, se scutura punga bine sa se repartizeze faina uniorm, apoi in oul batut cu furculita, apoi in punga cu pesmet se scutura iar bine punga sa se repartizeze pesmetul bine.

Pulpele se aseaza una langa alta in tava pe hartia de copt, se stropesc cu cateva linguri de ulei masline si se dau la cuptor la foc MIC, cca 170-175 grade cca 90 minute pana cand sunt rumenite, atentie sa nu se arda/inegreasca pesmetul.

Nu se intorc.Se scot pe platou si se servesc calde sau reci.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in sos de rosii aromat