Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2014 | 5831 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult si este foarte usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe dezosate
  • 4 bucati de carnati de casa afumati
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • 4 cartofi potriviti ca marime
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati:

Pulpele dezosate le saram si piperam pe ambele parti.Carnatul il prajim putin in tigaie in care am pus 3 lg de ulei curat.Pe fiecare bucata de pulpa punem o felie de cascaval,o bucata de carnati,o rulam si o prindem cu un betisor de frigarui.

In tava cuptorului tapetata cu hartie de copt asezam rulourile peste care le-am stropit cu uleiul in care am prajit carnatii  si cartofii care i-am curatat si taiat.Saram cartofii si d-am tava la cuptor la 200 de grade pana se rumenesc rulourile.Pofta buna.  

TIPS-URI

1

putem umple rulourile cu ce dorim

2

cartofii ii putem taia in bucati mai mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]