Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj

de Bucataras Medi in Pui, 9 Mai 2010 | 13942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 pachet aluat foietaj
  • .8 buc. pulpe inferioare(sau cate doriti)
  • .8 felii branza topita feliata
  • .1 ou
  • .seminte (mac, susan,dovleac......ce preferam)
  • .faina
  • .sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj:

Se indeparteaza pielita de pe pulpe si apoi se pun intr-un vas,la fiert cu apa si putina sare.

Dupa ce sunt bine fierte se scot ,se lasa putin sa se racoreasca si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Pe o plansa pe care am presarat putina faina se intinde aluatul si se presara si el cu faina.

Se taie bucati patrate.

Pe fiecare patrat se pune cate o felie de branza topita(patratul de aluat trebuie sa fie mai mare decat felia de branza topita) si apoi pulpa.

Se "imbraca" bine pulpa in aluat astfel incat sa nu se desfaca ,ungem cu ou batut si presaram cu seminte.

Se da la cuptor, la foc potrivit pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de o garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu iaurt și nectarine - Desertul rapid și delicios

ieri la 09:25

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

pe 26.08 la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

pe 26.08 la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu susan la cuptor