Racituri de porc(piftii)

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 22 Feb 2010 | 10995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc(picioruse de porc,ciolan,urechi,etc)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 capatana usturoi
  • 1 cartof
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(piftii):

Se proportioneaza carnea,se spala si se pune la fiert in apa cu sare.Cand da in cateva clocote se arunca apa si se pune alta si se lasa la fiert luand spuma din cand in cand.Cand carnea este aproape fiarta se adauga ceapa intreaga si morcovul tocat marunt si se lasa la fiert pana se fierb legumele si carne se desprinde de pe oase.Strecuram supa(EU NU AM STRECURAT-O) si adaugam usturoiul pisat.Csrnea o desprindem de pe oase(daca vreti) si punem in fiecare castron carne si apoi supa.Se lasa la rece pana se incheaga!

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(piftii)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

madi_marin 1

22.02.2010, 15:43

ce-mi place piftia..... chiar acum in week-end am facut si eu, dar numai cu carnita macra si gelatina, ca nu imi place grasimea si nici soriciul.....si nici legumele, ca am avut o experienta neplacuta .....

Pasiune pentru bucatarie 1

22.02.2010, 20:19

noi am avut si sarmalute si nu se putea fara piftie

adry88 1

07.07.2011, 11:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de porc cu organe