Ravioli al funghi cu sos de rosii

de Bunica in Paste, 22 Oct 2013 | 6833 vizualizari

 

Ravioli al funghi cu sos de rosii este un preparat rapid si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. ravioli al funghi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 200 ml. suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli al funghi cu sos de rosii:

Ravioli al funghi se pun la fiert intr-o oala de 3 l. cu apa si sare timp de 10 minute.

Ceapa se toaca marunt .

Intr-o tigaie se pun cele 2 linguri de ulei si se caleste ceapa pana devine sticloasa.

Se adauga sucul de rosii si se lasa la fiert timp de 10 minute.

Stingem focul si adaugam sarea,piperul si busuiocul.

Pastele fierte se strecoara,se pun intr-o farfurie ,turnand sosul peste ele. 

Se consuma calde.

 

TIPS-URI

1

Pastele se pun in apa clocotita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli al funghi cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]