Ravioli cu carne si sos de rosii

de lia maria in Paste, 21 Mai 2012 | 8257 vizualizari

 

Cina e gata, va astept la masa :))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 150ml apa
  • ½ lingurita sare
  • Umplutura:
  • 200 g carne tocata, calita
  • Sos:
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri apa
  • 1 lingurita miere
  • ½ lingurita usturoi granule
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne si sos de rosii:

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina carnita pana le umplem pe toate. Deasupra intindem alt dreptunghi de aluat si cu sucitorul rulam, apasat deasupra formei.

Punem o oala cu apa la fiert si cand clocoteste punem coltunasii si-i fierbem cam 15’, apoi ii clatim sub jet de apa rece.

Pt sos: punem ingredientele intr-o craticioara le amestecam si le lasam sa dea 2-3 clocote.

Servim coltunasii calzi cu sos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

lia maria 1

23.05.2012, 20:37

Va multumesc tuturor si va servesc cu drag

Sim0na 1

23.05.2012, 22:10

Ce minunat arata...

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 11:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

Bougatsa - Delicioasa plăcintă grecească cu cremă de griș

pe 31.01 la 15:01

Quesadilla cu pui și legume la tigaie - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 31.01 la 09:13

Budincă de paste cu iaurt - Savoare maximă într-o rețetă simplă

pe 30.01 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paste cu carnati de plescoi si branza topita