Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

de RuxyRux in Paste, 3 Iun 2013 | 7195 vizualizari

 

Imi place salvia...are un gust minunat si innobileaza orice mancare care o contine :)....

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ravioli cu ciuperci( pot fi de orice fel, cu branza, spanac etc...ce gasiti sau ce va place)
  • 70 gr unt
  • 4 sau 5 frunze de salvie proaspata
  • sare dupa gust
  • 3 linguri ulei de masline
  • parmezan razuit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie:

Fierbem ravioli in apa clocotita in care am adaugat 1 lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat 1 minut in apa apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.

Pentru sos:  Intr-o tigaie punem uleiul de masline ( 2 linguri) in el topim untul si adaugam salvia.  Lasam sa dea doua trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servit cu parmezan deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (41)

Micutza Luana 1

05.06.2013, 19:57

adoor pastelee like like

RuxyRux 1

05.06.2013, 20:04

Irina, multumesc mult draga mea

RuxyRux 1

05.06.2013, 20:05

Luana....si mie imi plac mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ciuperci si sos de rosii picant