Rechin la cuptor

de Bunica in Peste, 30 Ian 2010 | 14284 vizualizari

 

Atata asa de frumos la raionul de peste , ca nu m-am putut abtine sa nu cumpar.

 

INGREDIENTE

  • 4 cotlete de rechin
  • 2 lamii
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rechin la cuptor:

Se spala bucatile de rechin si se pun la macerat intr-un amestec de : vin, sare ,piper  si ulei de masline. Se tine la rece vreo 2 ore.

Dupa 2 ore se pun intr-o tava unsa cu ulei de masline, se pune solutia in care a stat la macerat, zeama de la 2 lamai, crengute de rozmarin si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se serveste cald sau rece cu sosul  in care a fiert sau cu zeama de lamaie si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rechin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ala_oancea 1

01.02.2010, 23:45

Foarte bun rechinul ! Si eu dau pielea jos cand e deja in farfurie

silvi0ara 1

18.02.2010, 15:05

O bunatate.Imi place rechinul ca nu miroase asa tare a peste.

cccris 1

18.02.2010, 23:02

e bestial! am facut si eu .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]