Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana

de Dea_Dea in Prajituri, 26 Mar 2013 | 4448 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Un desert rapid si gustos!!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 2 oua
  • o lingurita praf de copt
  • 1 borcan de dulceata
  • 400 ml smantana
  • ulei pentru prajit
  • faina cat cuprinde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza se mixeaza bine cu zaharul, se adauga 200 ml de smantana, ouale, coaja de lamaie , esenta de vanilie si se omogenizeaza. treptat se incorporeaza faina pana devine un aluat care se poate intinde cu sucitorul.

Uleiul se pune la incins, se intinde aluatul si se taie forme rotunde, in mijloc se face gaura, cu aluatul decupat se face biluta.

Se pun la prajit , iar apoi in golul din ele se pune dulceata , biluta , peste se pune smantana si din nou dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]