Reteta de preparare a papanasilor cu miere

de laylalala in Prajituri, 26 Mar 2010 | 4438 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 50 ml lapte
  • 15 gr miere de salcam
  • 15 gr miere poliflora
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 2 batoane de scortisoara 
  • 200 gr fulgi de migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu miere:

Reteta de preparare a papanasilor Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele de scortisoara.Fulgii de migdale se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, cele 2 feluri de miere si esentele.Se adauga laptele si se amesteca bine.Din compizitia rezultata se formeaza bilute.
Dupa ce apa a dat in cloct, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se dau prin fulgii de migdale apoi se servesc stropiti cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
prajitura cu foi si crema de lamaie