Risotto cu gorgonzola si creveti

de Bucataras in Fructe de mare, 7 Mar 2012 | 6548 vizualizari

 

O reteta de Risotto cu gorgonzola delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 300g orez
  • Vin alb sec
  • 1l supa concentrata de legume
  • 50g unt
  • Creveti
  • Ceapa
  • 200g gorgonzola dolce IGOR
  • 50g gorgonzola piccante IGOR
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu gorgonzola si creveti:

Caliti ceapa intr-o tigaie cu unt pana ce devine moale. Adaugati orezul si amestecati timp de 2 minute. Adaugati vinul alb, pe care lasati-l sa se evapore. Adaugati din cand in cand cate un polonic de supa concentrata de legume. Continuati sa amestecati.

Intre timp, prajiti crevetii intr-o tigaie, adaugati putin vin alb, gorgonzola dolce si gorgonzola piccante. Lasati pe foc pana ce gorgonzola se topeste si obtineti in tigaie un sos cremos. Adaugati in orez gorgonzola si crevetii, acoperiti si lasati 2 minute. Amestecati usor si serviti pe platouri.

advertorial produse marca Igor

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu gorgonzola si creveti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]