Rosii umplute cu crema de oua

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 25 Sep 2014 | 5388 vizualizari

 

Cand am gasit reteta m-a incantat mult ... in special poza :) ... si m-a convins sa le pregatesc si eu .Au fost delicioase !!!

 

INGREDIENTE

  • 7 rosii ( potrivite ca marime )
  • 5 oua mari
  • 2 fire ceapa verde
  • patrunjel
  • 1 lingura cu capere
  • 5 felii mozzarella ( circa 125 gr)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu crema de oua:

Rosiille le spalam si le indepartam coditele. E bine sa folositi rosii tari , nu foarte coapte. 

Taiem la fiecare rosie putin din partea superioara ( ca un capac) cat sa putem sa eliminam semintele,pulpa si sucul din interiorul lor.

Presaram sare in interiorul rosiiilor si le punem cu partea taiata in jos . Le lasam astfel  15 minute . 

Separat batem spuma ouale adaugand patrunjelul spalat si tocat marunt ,ceapa spalata si tocata rondele,lingura cu capere ,sare si piper dupa gust . Amestecam bine toate ingredientele . La urma adaugam mozzarella taiata in cuburi si amestecam .

Asezam rosiile intr-un vas pentru cuptor si umplem cu compozitia de oua cu mozzarella.

Adaugam putina apa pe fundul vasului .

Dam vasul la cuptorul incins in prealabil la 180 grade si lasam 40 -45 minute pana ce s-au rumenit frumos la suprafata .

Se servesc calde .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu crema de oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute