Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 18 Mai 2015 | 5477 vizualizari

 

O rulada delicioasa cu care putem impresona pe oricine.

 

INGREDIENTE

  • 0.500 g pulpa de porc
  • 300 g cascaval
  • 2 bucati de carnati afumat de porc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 100 ml vin alb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor:

           Bucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe snitel. Asa procedam cu toate bucatile de carne. Le saram si le piperam pe fiecare in parte si le asezam pe un platou pentru a forma rulada.

           Am asezat prima bucata de carne si pe celelalte le-am petrecut cate putin una peste alta. In mijloc am adaugat felii de cascaval de-a lungul feliilor de carne. Am adaugat si bucatile de carnati.Am acoperit carnatiul cu marginile de la carne si am format o rulada pe care am prins-o cu doua bete de frigarui.

          Rulada se aseaza intr-o tava si o stropim cu uleiul de masline si vin si o da-m la cuptor la 200 de grade pana se rumeneste. Pofta buna!

TIPS-URI

1

poate fi servita ca aperitiv sau fel principal.

2

cand este gata o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca ca sa o putem taia.

3

putem umple si cu ciuperci, sunca sau ce altceva dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cascaval si carnati afumati de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci