Rulada cu ciuperci

de BuniMaria in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2015 | 6815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi placinta
  • 300 g. ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru uns foile
  • 50 g. unt
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ciuperci:

Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt.

Punem la calit ceapa cu o lingura ulei.

Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata.

Stingem focul,saram,piperam si adaugam verdeata si ardeiul rosu tocat marunt.

Foile de placinta se ung cu untul amestecat cu ulei prin pensulare.

Le punem una peste alta cele 5 foi.

Luam compozitia de ciuperci si o intindem pe toata suprafata ultimei foi si rulam strans.

Deasupra ungem bine cu unt amestecat cu ulei.

Punem rulada intr-o tava unsa bine.

Dam tava la cuptorul incins pentru 25-30 minute.

Se portioneaza rece.

TIPS-URI

1

Daca este foaia prea crocanta,cad se scoate din cuptor se inveleste rulada cu un prosop .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci