Rulada cu gem

de vickyduta in Dulciuri, 25 Feb 2010 | 15033 vizualizari

 

Este o rulada simplu de facut si foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 sticluta esenta de rom
  • gem sau dulceata, ori ciocolata topita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Se separa albusurile de gablenusuri, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul intr-un castronel. Galbenusurile amestecate cu zaharul, le amestecam pana se mai dizolva zaharul.  Peste gablenusurile amestecate cu zahar, adaugam albusurile batute spuma si omogenizam bine. Se pune si faina, esenta de rom si zaharul vanilat si se mixeaza bine. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se aureste pe margini. Se pune un prosop umed pe masa si peste el se pune blatul cald, se pune peste tot blatul gem, se intinde uniform peste tot blatul si se ruleaza cat este inca cald, cu prosopul ne ajutam sa rulam mai repede.Se ruleaza si se lasa sa se raceasca, apoi se taie feli cat vrem de groase.Rulada cu gem am imbracat-o in ciocolata si am pus, fulgi de nuca de cocos deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de bezea cu crema de ciocolata