Rulada cu gem de piersici

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Aug 2013 | 11106 vizualizari

 

Puturoasa,puturoasa,din motive de caldura excesiva,dar parca mergea o rulada ,asa pe repede inainte si fara mult efort,mai ales ca am facut gem de piersici....

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 1 borcan cu gem de piersici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de piersici:

Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza,pana devine ca o spuma omogena,adaugam faina si la final albusurile spuma,mestecand de jos in sus pana incorporam tot albusul. In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt  punem jumatate din compozitie si dam tava la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din cuptor si se rastoarna peste un servet umed si se ruleaza,se lasa la racit si apoi se umple cu gem de piersici si se pudreaza cu zahar.Ies doua rulade din compozitia de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diaconta 1

03.08.2013, 23:34

Nu doar pe tine

Merisor 1

04.08.2013, 11:25

Super arata!

Rocsi 1

04.08.2013, 11:37

Imi cam place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu ciocolata si gem de zmeura