Rulada cu salam si ceapa verde

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2015 | 2888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 6 felii mari de salam
  • coada unei cepe verzi
  • Sare
  • Piper
  • 1 gogosar acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu salam si ceapa verde:

Batem bine ouale cu putina sare. Adaugam smantana, faina si ceapa verde tocata marunt. Amestecam bine totul. Punem si gogosarul acru tocat marunt , piper si turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute. Dupa ce s-a copt, facem proba scobitorii, punem deasupra, cat e blatul cald, cascavalul ras, apoi feliile de salam.

Rulam bine blatul si il dam la frigider 2 ore. Apoi taiem felii si servim. Pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu salam si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv