Rulada de carne tocata cu cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2017 | 7039 vizualizari

 

O reteta grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti mari de pui
  • 1 ardei gras mare
  • 50 gr masline
  • 10 felii de cascaval gata feliat(subtiri)
  • 2 oua
  • un praf de cimbru
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pesmet

Sosul:

  • 2 pahare cu apa
  • 2 linguri passata de rosii
  • un praf de sare
  • un praf de piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu cascaval:

Se toaca carnea, apoi se amesteca cu ardeii tocati cubulete, ouale batute bine, pesmetul, ceapa tocata marunt si maslinele fara samburi taiate bucatele.

Se potriveste gustul de sare, piper, cimbru si se pune carnea pe o hartie pergament de copt.

 Carnea se intinde, se niveleaza, se pune in mijloc cascavalul, cate doua felii subtiri,  se ruleaza cu folia, se formeaza sulul, apoi se desface si se transfera intr-o tava pentru cuptor.

Se stropeste rulada cu sosul si se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume