Rulada de pateu

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 5492 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie pateu
  • 50 g margarina
  • 200 g cascaval
  • 1 cutie miez de lapte
  • patrunjel
  • 3 oua
  • sare
  • 130 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pateu:

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat.

Pregatim o bucata de folie de aluminiu o ungem cu ulei peste tot si intindem tot cascavalul deasupra cu lingura.

Amestecam pateul tinut la temperatura camerei cu margarina si rasturnam peste cascaval.Ungem pateul peste tot

Fierbem ouale(eu nu le-am fiert de tot tari deoarece nu imi plac tari) si le taiem bucati deasupra peste celelalte ingrediente.

Incepem sa rulam strangand usor rulada.Dam rulada la rece cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pateu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]