Rulada de porc cu afumatura si vin rosu

de nyana in Porc, 24 Dec 2009 | 13902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de carne(pulpa porc) batute k pentru snitel
  • mustar
  • piper,cimbru
  • 1 carnat de 15cm afumat
  • 8 bucati de 1 cm sunca afumata
  • 8 felii de castarvete murat in saramura
  • ciuperci taiate
  • vin rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu afumatura si vin rosu:

Se bate carnea k pentru snitel se ia cate o bucata de carne si se unge cu mustar(iude/ dulce) apoi se pipereaza si se da cu cimbru in mijlocul bucatii de carne se pun ciuperci ,o felie  de castravete ,o felie de sunca,carnatul se taie in doua si apoi fiecare bucata o taiem pe lung in 4 bucati si punem o bucata de carnat langa sunca . Dupa ce am pus toate ingredientele infasuram bucata de carne si o legam cu ata sau o prindem cu scobitori. Asezam ruladele in yena punem ciuperci si 4-6 bucati de carnat afumat apoi turnam o cana de vin rosu sec si dam la cuptor pana se rumeneste carnea sau incercam cu o furculita. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu afumatura si vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Kapsalon (Shaworma la tigaie in stil olandez)