Rulada de sorici de porc

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2009 | 49392 vizualizari

 

Reteta inventata de mine

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de sorici de porc de 30 cm latime cu 30 cm lungime frecat cu sare
  • 1 kg de carne tocata de porc
  • 1 ceapa taiata marunt si calita un in ulei
  • 2 bucati de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita de boia rosie de ardei
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de sorici de porc:

Se intinde soriciul pe masa si pe toata suprafata lui punem carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat si se ruleaza.

Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in care am pus sarea, piperul si boiaua. Se lasa la fiert 1:20 h.

Dupa ce a fiert se scoate din zeama si se lasa la racit. Inainte sa o servim se indeparteaza ata si se taie rondele rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de sorici de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv choux-uri cu crema de branzeturi si prosciutto