Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval

de ala_oancea in Pui, 25 Noi 2009 | 20170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata din piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • sare, piper, boia
  • patrunjel verde
  • pesmet
  • Umplutura:
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 catei de usturoi
  • 5 ciuperci champignon mari
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr cascaval afumat
  • sare, piper, boia
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval:

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt, ouale, patrunjelul verde tocat, se condimenteaza si se adauga pesmet pana se obtine o compozitie ca de chiftele.
Pentru umplutura se maruntesc legumele si cascavalul, se condimenteaza si se amesteca bine.
Se imparte compozitia de carne in doua si se intind doua foi dreptungiulare pe folie de aluminiu. Se repartizeaza umplutura, se niveleaza si cu ajutorul foliei se ruleaza.
Se transfera ruladele in tava, pe hartie de copt si se coc aproximativ 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui crocant cu pesmet