Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 25 Feb 2016 | 5308 vizualizari

 

 O gustare rapida, satioasa si de efect.  

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine fara gluten, de la Schar
  • 4 pulpe de pui dezosate, preparate la gratar
  • 8 felii de gogosari murati
  • 2 oua
  • sare
  • putin ghimbir ras
  • 1 lingura faina fara gluten, de la Schar
  • 100 ml ulei de palmier
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten:

Asezam feliile de paine pe un tocator, sau blat de lucru si le aplatizam usor cu sucitorul de aluaturi.

Nu insistam prea mult, pentru a nu le rupe.

Asezam apoi cate o pulpa de pui dezosata si preparata la gratar in prealabil( eu le-am avut preparate cu o zi inainte) si cate o felie de gogosar murat, apoi impaturim felia de paine, peste cele doua ingrediente si acoperim ingredientele in partea exterioara cu inca o felie de paine.

Amestecam ouale cu un praf de sare si putin ghimbir ras, atat cat se ia intre degete, adaugand si o lingura de faina, pentru a fi compozitia mai omogena.

Trecem rulourile prin compozitia de oua si le prajim in uleiul de palmier pentru cateva secunde pe fiecare parte.

Le servim atat calde, cat si reci, cu legume proaspete si un ceai bun.

Sunt tare de efect si se prepara rapid.

 

TIPS-URI

1

Se pot tartina feliile de paine cu putin unt, sau se poate adauga putin cascaval in interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri aperitiv, cu paine fara gluten" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri aperitiv cu sunca si masline