Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci

de farfuriavesela in Porc, 11 Apr 2014 | 7673 vizualizari

 

Cotletele de porc le-am transformat in niste rulouri interesante, umplute cu cascaval, ardei gras si ciuperci, si care pot lasa impresie foarte buna asupra musafirilor atat prin aspect cat si prin gust.

Vreti sa vedeti cu am pregatit aceaste rulouri? urmariti filmul nostru!!
http://youtu.be/DJf1l2icmSY

 

INGREDIENTE

  • 5 cotlete de porc dezosate
  • 5-6 ciuperci champignon
  • 1 ardei gras taiat cubulete
  • 5 betisoare de cascaval
  • sare, piper, cimbru
  • putin ulei
  • apa
  • scobitori pentru a prinde rulourile
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci:

Cotletele de porc se spala si se bat cu un ciocan de snitele pentru a avea o suprafata cat mai intinsa si se condimenteaza. Ciupercile se spala si se taie cubulete, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei si condimente, ca sa se inmoaie si sa scada apa pe care si-o lasa.

Pe fiecare cotlet de aseaza un betisor de cascaval, 2 lingurite de ardei gras, 2 lingurite de ciuperci , se strange/ruleaza bine ruloul si se prinde cu scobitori.   Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se pune peste ele putin ulei, piper proaspat macinat si cateva crengute de cimbru, se umple tava cu apa pana la jumatatea rulourilor si se dau la cuptor. Se pot servi atat reci, ca aperitiv, cat si calde alaturi de o salata plina de culoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din cotlet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

13.04.2014, 15:37

super bune

farfuriavesela 1

13.04.2014, 20:22

multumesc mult!!!

simsim82 1

22.04.2014, 08:37

Mmmmm ce bun! Trebuie incercata reteta cat de curand!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi umplut cu legume si ghebe