Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle

de fr3ya20 in Porc, 17 Feb 2014 | 3241 vizualizari

 

Foarte gustos,sanatos,satios .De 3XS.

 

INGREDIENTE

  • -3 fileuri de porc
  • -1/2 lingurita sare
  • -1/2 lingurita piper macinat
  • -1 lingurita cimbru
  • -1 ou
  • -2 linguri faina
  • -1/2 lingurita sare
  • -ulei pentru prajit
  • -2 linguri cascaval ras pentru salata
  • -1 bucata andiva
  • -3 linguri porumb bonduelle
  • - o mana masline
  • -1 lingura ulei de masline
  • - sare un praf
  • - zeama de la un sfert de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle:

Fileurile de carne se bat cat mai subtire si se condimenteaza cu sare,piper si cimbru.

Se face urmatorul amestec:se bate oul cu sare si se amesteca cu faina.se da fiecare bucata de carne prin acest amestec si apoi se ruleaza .fiecare rulou se prinde in cate o scobitoare si apoi se prajeste in ulei incins

Se scot rulourile pe o farfurie si se presara cascaval ras peste ele.

Taiem andiva si adaugam porumbul si maslinele.condimentam dupa gust cu sare ,ulei de masline si zeama de lamaie.

Rulourile se servesc alaturi de salata. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi file cu salata de andive si legume Bonduelle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschi de porc umplut cu sunca afumata