Salata de bame

de SanatateAcasa in Salate, 16 Mar 2012 | 6533 vizualizari

COMENTARII (12)

MIUTA 1

16.03.2012, 22:43

Vreau si eu imi place

iry-gabriela 1

16.03.2012, 22:53

bame ,sincer nu am mancat niciodata

oana_pisicutza16 1

16.03.2012, 23:04

Interesant

MotanLaOale 1

16.03.2012, 23:10

elucubratiiculinare 1

16.03.2012, 23:37

foarte bune, dar cred ca le prefer cu sos

deyutzky 1

17.03.2012, 00:27

mamaieelena 1

17.03.2012, 01:19

imi plac

Mihaela11_jo 1

17.03.2012, 08:40

O reteta apetisanta, dar bamele trebuie lasate mai mult de cateva minute la fiert; in tarile arabe bamele se calesc putin in ulei de masline cu ceapa taiata marunt si usturoi si abia apoi se fierb cca 20 de minute in apa lasata de rosiile decojite si taiate marunt care se adauga dupa ce bamele au luat o culoare aurie; astfel se inlatura putin din substanta mucilaginoasa pe care o contin bamele; mie imi place cu rosii aceasta salata.
O zi buna!

Lau 1

18.03.2012, 13:11

arata bine

gaby_gabytza 1

18.03.2012, 20:37

VERONICA2607 1

19.03.2012, 07:29

Sim0na 1

19.03.2012, 13:40

N-am mancat pana acum.. Dar arata foarte bine!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Salata de sparanghel verde si cartofi