Salata de cruditati

de sabiradu in Conserve, 28 Oct 2010 | 19358 vizualizari

 

O salata delicioasa langa o fripturica sau chiar cartofiori

 

INGREDIENTE

  • 1 kg telina
  • 1 kg ardei kapia 
  • 1 kg conopida
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcov
  • 750 ml otet
  • 500 g zahar
  • 400-500 ml ulei
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • foi de dafin ,boabe de piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Se taie legumele pestisori (ardeiul ,gogosarul)

Telina si morcovul se dau prin razatoare, iar conopida se rupe buchetele. Se pun la fiert otetul,zaharul ,sarea ,uleiul ,foile de dafin si piperul si amestecul  fierbinte se toarna peste legume. Se lasa cca 30 minute in lighean, se amesteca de 4 cateva ori apoi se pune salata la borcan. Este delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

sabiradu 1

29.10.2010, 15:53

Sarumana mult pentru super primirea de aici ,sunteti dragute dragute

ionela2682 1

29.10.2010, 16:02

bine ai venit!
Borcanele nu le sterilizezi...torni amestecul fierbinte ,capsezi si atat?

sabiradu 1

30.10.2010, 17:18

Bune v-am gasit nu sterilizesi nimic,pui in borcane salata dupa ce a stat cu zeama cam o ora si le inchizi.Garantat nu are timp sa se strice pentru ca este buna chiar si de a doua zi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari marinati, umpluti cu struguri