Salata napoletana

de Irina in Salate, 9 Dec 2012 | 8267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg conopida
  • 1 ardei iute rosu
  • 4 ansoa
  • 100 g masline verzi si negre
  • 1 lingura capere
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 50 ml otet de mere
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata napoletana:

Curatati si spalati conopida in strecuratoare. Turnati un pahar cu apa intr-un vas Zepter mai mare, aprindeti aragazul la treapta medie si dati in fiert (indicatorul Termocontrolului in zona verde).

Puneti conopida desfacuta si fierbeti cu capacul pus cca 10 min, apoi lasati sa se raceasca.

Curatati, spalati si taiati ardeiul in fasii subtiri.

Taiati ansoa in bucatele.

Spalati caperele. Mixati ulei, putin otet, sare si piper, dupa gust.

Amestecati toate ingredientele intr-un bol si adaugati sosul de ulei si otet. Lasati totul la marinat 1 ora.

TIPS-URI

1

puteti pune si alte legume: salata, rosie, castravete, cartofi fierti, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata napoletana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salată de vinete coapte la vas Zepter!