Saleuri cu cascaval

de danamatei in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 5213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie foietaj
  • cascaval ras fin cca 100 gr
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu cascaval:

Se pune foaia pe masa de lucru, se presara cascavalul deasupra si se pune o parte peste alta. Se intinde cu sucitorul pana ajunge la grosimea initiala a foii. Se taie cu , cutitul de pizza fasiute subtiri de 2-3 mm daca le doriti mai crocante si 4-5 mm pentru a iesi mai putin crocante. Se presara cu susan si se coc la foc mediu 15-20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura galuste de cartofi in sos picant