Saleuri cu susan din foietaj - de post

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2012 | 10930 vizualizari

 

Astăzi postez rețete pentru preșcolari...

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj;
  • 2-3 lg susan.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri cu susan din foietaj - de post:

 

Se decongelează aluatul, se taie (L x l - 6 cm x 1 cm), se presară susan.

Saleurile se pun în cuptorul bine încălzit, timp de 15-20 minute.

PS. Merge și-o bere, așa-i? :D


Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri cu susan din foietaj - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive saleuri cu susan, mac si chimen