Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata

de Satisfyyourcravings in Peste, 15 Feb 2016 | 3053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sandvisuri:
  • 2 chifle cu seminte
  • 2 bucati filet peste alb (eu am folosit cod), fara piele si oase
  • un varf de cutit de piper Cayenne
  • cateva linguri de faina
  • 15 grame Parmezan
  • creson
  • 1 lamaie
  • Pentru sosul tartar:
  • 1 inima de salata (little gems)
  • 6 castraveti murati mici
  • 1/4 legatura patrunjel
  • 1 lingura capere
  • 250 ml iaurt degresat bio
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • Pentru mazare:
  • 200 grame mazare congelata
  • 1/2 legatura menta
  • 1 cartof mediu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata:

Se incalzesc chiflele in cuptor.

Se taie cartoful cuburi si se fierbe in apa sarata.

Se presarabucatile de peste cu sare, piper, piper Cayenne si se acopera cu faina.

Se prajesc intr-o lingura de ulei, pana devin aurii, se rade Parmezanul deasupra, se intorc si se mai lasa la prajit 1 minut.

Se adauga mazarea si menta peste cartof, se acopera si se lasa la fiert. 

Cu ajutorul unui blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul tartar.

Se paseaza mazarea, cartoful si menta pana ajung la consistenta dorita. 

Se taie chiflele longitudinal si se ung cu sosul tartar. Se aseaza bucatile de peste si cresonul si se servesc cu mazare si bucati de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu peste crocant, sos tartar si mazare mentolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

Ciolan de porc cu bere, la cuptor - Rețeta savuroasă pentru sărbători

pe 02.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
TERINĂ DE PEȘTE A LA CHEF FOA