Saramura de pui

de Sylvia in Pui, 15 Iun 2010 | 5848 vizualizari

 

Am luat aceasta reteta de la Julie de pe www.bucatars.ro mi-a placut foarte mult plus ca nu mancasem niciodata asa ceva.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de :
  • cateva bucati de carne de pui pe care le condimentam bine cu sare, piper, boia si ierburi aromate si le facem pe grill la foc foarte mic sa se patrunda .
  •  Pentru saramura avem nevoie de :
  • un catel de usturoi taiat feliute mici,
  • sare,
  • piper boabe ( eu nu am avut si am pus macinat ) ,
  • cateva rondele de ardei iute, 
  • putina boia .
  • Pentru ca eu nu folosesc vegeta am mai pus ca sa  ii dea gust cateva rondele  de ardei capia, un fir de ceapa verde taiat marunt si o lingura de ierburi uscate aromate. 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de pui:

  Bucatile de carne condimentate bine in prealabil se fac pe grill pe foc minum sa se patrunda bine.

  Ingredientele pentru saramura se pun cu o cana de apa la fiert si le lasam sa clocoteasca cateva minute. Dupa ce s-au facut bucatile de carne  le punem si pe acestea in saramura si le lasam sa clocoteasca 2-3 minute ( iau un gust deosebit ).

  Am servit saramura de pui  cu o mamaliguta foarte moale si vreau sa va spun ca a fost minunata, multumesc de reteta Julie, o sa o repet cu siguranta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui copt cu pilaf sârbesc