Saratele

de kamy in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2011 | 8479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • cascaval ras
  • galbenus ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Aluatul foietaj care mi-a ramas de la pizza si pateuri,l-am framantat putin ,l-am intins ,l-am taiat in fasii de 1,5 cm de late,am presarat cascaval ras,le-am rasucit,le-am asezat in tava,le-am uns cu galbenus si le-am bagat in cuptor ptr 15-25 min.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

pe 30.10 la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]