Saratele

de amayrya in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2013 | 5763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana untura
  • 100 grame unt
  • 3 oua
  • branza dupa preferinte
  • putina drojdie
  • lapte
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele :

Peste faina se adauga o cana de untura, 2 oua, 100 grame unt, branza razuita ( eu am avut branza de oaie ) se adauga si drojdia dizolvata in putin lapte. Totul se amesteca si apoi se intinde se fac diferite forme, Se aseaza in tava. Saratelele se vor unge cu ou si apoi deasupra se adauga chimen. Se dau la cuptor in jur de 20 de minute in functie de cuptorul fiecaruia.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa