Saratele cu telemea

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2014 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea sarata
  • 200 g rama mit butter
  • 2 linguri untura
  • 1 cub drojdie
  • chimen
  • susan
  • sare
  • 1 ou
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Dam branza prin razatoare.Peste branza adaugam cca 200 g faina,chimen,un praf de sare si amestecam.Facem gaura in mijloc adaugam untul moale,untura si drojdia dizolvata in putin apa.

Incepem sa framantam un aluat omogen care nu se lipeste de maini.Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem pe masa infainata si taiem fasii dupa care le asezam in tava.Dupa le ungem cu oul batut.

Deasupra le presaram susan si chimen.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen