Saratele cu telemea

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2014 | 5515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea sarata
  • 200 g rama mit butter
  • 2 linguri untura
  • 1 cub drojdie
  • chimen
  • susan
  • sare
  • 1 ou
  • 200 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Dam branza prin razatoare.Peste branza adaugam cca 200 g faina,chimen,un praf de sare si amestecam.Facem gaura in mijloc adaugam untul moale,untura si drojdia dizolvata in putin apa.

Incepem sa framantam un aluat omogen care nu se lipeste de maini.Invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem pe masa infainata si taiem fasii dupa care le asezam in tava.Dupa le ungem cu oul batut.

Deasupra le presaram susan si chimen.

Dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mac si susan