Chiftele de dovlecei cu parmezan

de lilik in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2015 | 6046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei marisori
  • 2 oua
  • 3 linguri parmezan ras
  • sare, piper dupa gust
  • faina cat cuprinde
  • patrunjel (daca va place)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecei cu parmezan:

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoarea cu gauri mari, apoi ii amestecam cu putina sare ca sa lase apa si ii stoarcem. Intr-un bol batem ouale si adaugam dovleceii, apoi restul ingredientelor. Faina punem cat sa obtinem o compozitie nu prea moale. 

Cu lingura luam din compozitie si prajim chiftelele in ulei incins, pe ambele parti. 

Le servim dupa plac. Sa aveti pofta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecei cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu branză sărată