Saratele Steluta

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2010 | 8033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr.branza sarata
  • 125 ml iaurt
  • 125 gr.margarina
  • 25 gr. drojdie proaspata
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit de tare
  • chimen,susan,mac,cascaval,parmezan pt pus pe deasupra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele Steluta:

Se amesteca toate ingredientele mai putin un ou si faina care se adauga treptat si se va obtine un aluat destul de tare dar nu foarte, asa incat trebuie sa se intinda bine si subtire de cca.4-5 milimetri. Apoi se unge cu ou batut bine si se da cu pensula, apoi se pune pe deasupra susan mac sau parmezan. Se vor taia fasii de 1-2 cmm si se pun in tava pregatita cu hartie de copt .Cuptorul trebuie sa fie iincins la 180 gr.Sunt gata cand s-au rumenit .

pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele Steluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortul ciobanului