din pacate in ultimul timp imi merge tare greu internetul...
Facem prima data siropul si il lasam sa se raceasca,apoi punem foile de gelatina la inmoi in apa rece timp de 10 minute.
Intre timp spalam capsunele, le punem cu jumatate din zahar si le frulam,apoui batem frisca cu restul de zahar.
Scoatem gelatina din apa,o stoarcem si o punem cu sucul de lamaie si cele 5 linguri de apa pe foc mic pana se topeste,dupa care o punem peste piureul de capsuni,amestecam si punem peste frisca.
Luam o tava mai inalta sau o oala cu diametrul de 20-22 de cm si o tapetatam cu folie de plastic apoi punem pe peretii si fundul oalei piscoturile inmuiate in siropul facut in precedenta.
Dupa ce am acoperit cu piscoturi turnam jumatate din crema obtinuta apoi punem un strat de capsuni si restul de crema.
Dam la frigider 5-6 ore apoi scoatem din oala ,luam folia si decoram dupa plac cu frisca si capsuni.
1
cel mai bine este sa il faceti de seara pt a doua zi ca sa stea o noapte la rece