Sarmalute in foi de vita

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 25 Apr 2011 | 4346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1piept de curcan
  • 1piept gasca
  • 2oua
  • 4cepe
  • 3linguri orez
  • 1lingura bulion de ardei
  • basilico
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • boia dulce
  • patrunjel
  • marar
  • frunza de vita
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in foi de vita:

Eu am avut un piept de curcan(cel alb ,nu mai stiu exact cum le mai zice) am ales carnea de pe oase si l-am tocat si tot asa am procedat si cu carnea de pe pieptul de gasca.

Le-am tocat , dupa care am adaugat toate condimentele si am amestecat.

Numai ceapa am tocat-o marunt dupa care am calit-o putin dupa care am adaugat-o peste carne.

Orezul l-am spalat bine in apa calda.

Frunza, eu am avut la congelator gata oparita,doar le-am scos si le-am dezghetat dupa care m-am apucat de infasurat sarmalele.Cand au fost gata le-am acoperit cu o folie de staniol,am pus apa fierbinte cat sa le acopere si le-am dat la foc mic cam 2:30.

Am adaugat borsul si am mai lasat 30min si ....au fost gata.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in foi de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

kamy 1

26.04.2011, 20:34

bune tare

mihaelaM 1

26.04.2011, 21:20

chiar ca bune asa in combinatia asta nu mai facusem pana acum,dar sa stii ca o sa mai fac ca sunt tare bune

mihaelaM 1

27.04.2011, 11:28

fetelor va multumesc mult de aprecieri si totodata va multumesc si voua celor din umbra

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez integral cu gaina, in vas de lut