Sarmalute in vas roman

de elena1988 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2010 | 4944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate
  • 1,5 kg de carne tocata amestec
  • 1 ceapa mica
  • sare si piper
  • cateva foi de dafin
  • kaizer afumat
  • 1 plic condimente pentru sarmale
  • 150 gr de orez ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute in vas roman:

Se desface varza murata in foi, se amesteca carnea tocata cu mirodeniile, ceapa, orezul, se taie kaizerul afumat in feliute mici, varza ramasa se toaca marunt.

Se fac sarmalutele, in vas se pune putin ulei, un strat de varza, un strat de kaizer si unul de sarmale, si tot asa pana se termina cu un strat de varza deasupra.

Se mai adauga ulei, se pune sucul de rosii amestecat cu apa, cateva foi de dafin, sarmalutele se pun in cuptorul rece pentru aproximativ 2-3 ore. Se servesc cu mamaliguta alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in dovleac