Schnitzel de pui

de rivka in Pui, 7 Mar 2010 | 8865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame file de pui
  • 1 ou
  • condimente dupa gust
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei curat de floarea soarelui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Schnitzel de pui:

Fileul de pui de taie de-a lungul cu un cutit cu lama ascutita in 4.Eu nu mai bat carnea de pui deloc.

Se condimenteaza dupa gust, se tavalesc in faina alba, apoi in oul batut cu furculita, apoi prin pesmet si se prajesc in tigaie in uleiul incins bine inainte cateva minute pe ambele parti pana prind o culoare aurie maronie.

Atentie sa nu se arda procesul de prajire mai continua si dupa scoaterea schnitelelor din ulei.

Se scote pe hartie absorbanta.

Am servit cu chiftelute de cartofi cu branza telemea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Schnitzel de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Teo 1

07.03.2010, 21:30

chiar imi place alaturi cu acele chiftelute!

elena1988 1

08.02.2011, 14:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe impanate la cuptor cu cartofi gratinati