Aceasta delicioasa prajitura am preluat-o de pe blogul Irinei si am ,,executat-o,, cu cateva modificari.Rezultatul a fost unul nemaipomenit de aromat si fin,tocmai pe placul ,,soriceilor,, mei :))!!
Se mixeaza ouale bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.Treptat adaugam zaharul,mixam bine pt a se topi ,dupa care punem uleiul,zaharul vanilinat, esenta de rom si coaja de portocala rasa.Incorporam faina,in care am pus si praful de copt si jumatate din cantitatea de nuci si nuca de cocos.Punem compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina,presaram deasupra nuca si nuca de cocos ramasa,dupa care dam la cuptor la 180 grade pt aprox 30 min, facem testul scobitorii.Dupa ce s-a copt ,o lasam putin sa se racoreasca si ne punem sa decupam semilunele.E delicioasa!
Pofta buna!!:)
1
Daca doriti puteti scoate nuca de cocos,eu am pus-o pt fiica mea mai mare,care e fan nuca de cocos si normal,a trebui sa ajute si ea cumva!:)