Shaorma

de MotanLaOale in Pui, 8 Dec 2010 | 7438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Piept pui
  • 3 Cartofi
  • 1 Ceapa rosie
  • 1 Ardei
  • 1 Rosie
  • 1 Castravete verde
  • 1 Castravete acru
  • 1/4 Varza alba
  • Ketchup
  • Pasta usturoi
  • Maioneza
  • Sare, piper
  • Lipii Libaneze  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Pieptul de pui se taie, se condimenteaza si se frige pe gratar. Cand este gata se taie bucatzele mici.

Cartofii se curatza, se taie pai (nu foarte subtziri) si se prajesc in acelasi timp cu gratarul de pui.

Ceapa se curatza si se taie rondele fine

Varza se toaca fin, se amesteca cu un praf de sare si se lasa 10-15 min (pana sunt gata cartofii si gratarul)si se stoarce de zeama lasata.

Ardeiul se spala,se curatza si se taie rondele.

Rosia se taie si se taie felii subtziri.

Castravetele verde se curatza si se taie felii subtziri.

Castravete acru se taie rondele.

Cand toate sunt gata se trece la realizarea shaormei.

Lipia se incalzeste cateva secunde (10-15) in cuptorul cu microunde.

Se unge cu maioneza si sos de usturoi si se pun toate ingredientele dupa dorintza.

Se presara cu piper, sare daca este cazul cu ketchup si se ruleaza.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si cartofi natur