Sirop de capsuni

de delia64 in Sirop / Compot, 18 Iun 2013 | 31675 vizualizari

 

Fac acest sirop in fiecare an , ai mei prefera un sirop cu apa mineala decat sucurile din comert .

 

INGREDIENTE

  • 20 kg. de capsuni bine coapte
  • 10 kg. zahar
  • zeama de la 4 lamai
Portii: 18
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Se spala capsunele , se curata de codite si se  amesteca cu 10 kg zahar .

Se lasa pana a doua zi sa-si lase zeama amestecandu-se din cand in cand.

Se strecoara si se  pune la fiert  pana cand dispare spuma  .

Se toarna in sticle sterilizate , se pune capacul si se da la dunst uscat pana a doua zi .

Se aseaza in camara .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

fructele trebuie sa fie bine coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]