Sirop de capsuni

de marcela1979 in Sirop / Compot, 26 Iun 2014 | 22971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg capsuni
  • 3 kg zahar
  • zeama de la 2 lamai
  • Sticle pentru sirop
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

Se aleg si se spala capsunele bine de impuritati.Sticlele pentru sirop se spala ,se usuca si se sterilizeaza in cuptor.Intr-o oala se pun capsunii si se pun pe foc sa si lasa sucul.Cand si -au lasat sucul se strecoara,cu capsunii se fac dulceata si siropul se pune la foc sa fiarba.Se lasa sa fiarba,se ia spuma daca se formeaza.Se adauga zaharul.La fiecare litru de lichid se pune 1 kg de zahar.Se lasa sa fiarba pana se dizolva complet zaharul ,apoi se stinge focul si se pune in sticle.Se capseaza si se pun in paturi pana se racesc.

TIPS-URI

1

Cand puneti siropul in sticle se pune vf cutitului sub ele ca sa nu se sparga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (11)

marcela1979 1

26.06.2014, 23:02

Mokuska cand am pus capsunii pe foc nu am pus zahar,zaharul l -am pus doar in sirop

marcela1979 1

26.06.2014, 23:03

Va multumesc pentru aprecieri

MOKUSKA 1

27.06.2014, 09:28

super...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni